زهرا قاسم زاده با بيان اينکه به دليل همين مشکل برخي از محصولات اين رشته مانند گذشته رونق ندارد و بيشتر جنبه تزييني به خود گرفته است، افزود: بسياري از اين هنرها درگذشتهاي نه چندان دور به دليل کيفيت و مرغوبيت بالا در بازارهاي خارجي مشتريهاي خود را داشته اما امروزه به علت وجود محصولات مشابه، بالا بودن قيمت مواد اوليه و عدم کيفيت، رونق گذشته خود را از دست دادهاند.
وي با تأکيد بر اينکه صنايعدستي ميراث و يادگار گذشتگان ماست که هنرمندان اين عرصه به سختي آن را حفظ کردهاند، بيان داشت: تنها در صورتي ميتوان به رونق امروز اين هنرها فکر کرد که هنرمندان کمکهاي دولت در خريد، فروش و بازاريابي را در کنار خود احساس کنند.
اين هنرمند بندر عباسي ادامه داد: اين حمايتها ميتواند در بخشهاي مختلفي چون توجه و حمايت از صنعتگران، توسعه کارگاههاي توليدات صنايع دستي، افزايش انگيزه هنري هنرمندان، تشکيل تعاوني و همچنين ايجاد بازارچههاي دائمي در اين استان و شهرستانها شکل گيرد.
وي همچنين خواستار برپايي نمايشگاههاي متعدد ملي دراين استان شد و افزود: در اکثر استانها سالانه نمايشگاههاي متعددي برگزار ميشود که برپايي اين نمايشگاهها هنرمندان را با ابتکارات و ايدههاي يکديگر آشنا ميکند و همچنين باعث معرفي فرهنگ و هنر اين مرز و بوم به ساير استانها ميشود.
قاسم زاده خاطر نشان کرد: صنايع دستي اين استان در طول دورههاي مختلف شکل سنتي خود را همچنان حفظ کرده که لازم است با ايجاد تغييرات در ساختار، جاذبههاي ديرين خود را حفظ و با ترکيب کارها و هنرهاي تلفيقي زمينه احياي هنر اين منطقه فراهم شود.
111/
انتهای پیام/